Skip to main content

Allergenen

Bij Het Wapen van Bemmel is uw gezondheid en welzijn onze hoogste prioriteit, en we willen ervoor zorgen dat uw eetervaring bij ons veilig en plezierig is, ongeacht uw voedselallergieën of -intoleranties. Hieronder vindt u informatie over de 14 veelvoorkomende allergenen waar u rekening mee moet houden:

 1. Gluten: Onze menukaart bevat gerechten met glutenhoudende granen zoals tarwe, gerst, haver en rogge. Voor gasten met een glutenallergie hebben we ook glutenvrije opties beschikbaar.
 2. Schaaldieren: Schaaldieren worden gebruikt in sommige van onze gerechten. Informeer ons als u een schaaldierallergie heeft, zodat we extra voorzorgsmaatregelen kunnen nemen.
 3. Eieren: Eieren worden in veel van onze gerechten verwerkt. We bieden echter ook opties zonder eieren.
 4. Vis: Vis wordt gebruikt in bepaalde gerechten op onze menukaart. Als u allergisch bent voor vis, laat het ons weten.
 5. Pinda's: Pinda's kunnen voorkomen in sommige gerechten. Wees alstublieft attent als u een pinda-allergie heeft.
 6. Soja: Sojaproducten worden gebruikt in sommige sauzen en gerechten. Laat ons weten als u allergisch bent voor soja.
 7. Melk: Zuivelproducten worden in verschillende gerechten gebruikt. We hebben lactosevrije alternatieven beschikbaar.
 8. Noten: Noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten en cashewnoten worden gebruikt in onze keuken. Wees voorzichtig als u een notenallergie heeft.
 9. Selderij: Selderij kan voorkomen in bepaalde gerechten. Gelieve ons te informeren als u allergisch bent voor selderij.
 10. Mosterd: Mosterd kan in sommige sauzen aanwezig zijn. Laat ons weten als u allergisch bent voor mosterd.
 11. Sesamzaad: Sesamzaad wordt in enkele gerechten gebruikt. Als u allergisch bent voor sesam, laat het ons dan weten.
 12. Zwaveldioxide en sulfieten: Sulfieten worden gebruikt als conserveermiddel in sommige gerechten. Informeer ons over uw allergie voor sulfieten.
 13. Lupine: Lupine kan in enkele gerechten aanwezig zijn. Als u allergisch bent voor lupine, laat het ons dan weten.
 14. Weekdieren: Weekdieren zoals mosselen en oesters worden gebruikt in specifieke gerechten. Laat ons weten als u allergisch bent voor weekdieren.

Gelieve ons te informeren als u allergisch bent voor een van de bovenstaande allergenen. Dan kijken we naar een geschikte oplossing voor u.

Bij Het Wapen van Bemmel hebben we strenge procedures om kruisbesmetting te minimaliseren, maar we kunnen niet garanderen dat er geen sporen van allergenen aanwezig zijn in onze keuken. Als u allergieën heeft of dieetbeperkingen, neem dan contact met ons op voor uw bezoek. Onze medewerkers zijn goed geïnformeerd en staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste menukeuzes.

We waarderen uw bezoek en willen ervoor zorgen dat uw diner bij ons een veilige en smakelijke ervaring is. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen.

Eet smakelijk!